Tuinverlichting

Er zijn verschillende soorten schijnwerpers, waarvan de halogeenlampen de meest conventionele zijn. Dit soort van verlichting kan perfect gebruikt worden in de tuin. Ze zijn vrij betaalbaar, maar gaan een korte tijd mee. De led-schijnwerper is een ander populair type met meer geavanceerde functies. Het is duurzaam en verlicht krachtig licht over een groot gebied.

Wat is een gloeilamp?
Dit is een kunstlichtarmatuur die een helder wit licht uitstraalt over een groot oppervlak. Het heldere licht is zo sterk, net als overdag. De lamp heeft een sterk en opmerkelijk ontwerp waardoor hij bestand is tegen schokken en zware klimatologische omstandigheden.

a. De verschillen tussen de gloeilamp en de gewone gloeilamp
Schijnwerpers zijn uiterst krachtig. Ze stralen koel licht uit over grote afstanden, waardoor ze geschikt zijn voor buitenverlichting. Aan de andere kant heeft een gewone gloeilamp een lage intensiteit ontlading. Dit betekent dat ze alleen worden gebruikt op kleine oppervlakken zoals woningen.

Gewone lampen produceren licht door een gelijkmatige verdeling van de elektriciteit in de lamp. Het licht wordt opgewekt door de gloeidraad met behulp van elektriciteit te verwarmen tot deze helder gloeit. Aan de andere kant verlichten schijnwerpers het licht door middel van gasontlading.

Schijnwerpers schijnen gewone verlichting uit als het gaat om de levensduur. Afhankelijk van het gebruikte gas kunnen schijnwerpers meer dan 6 jaar meegaan. Gewone gloeilampen gaan slechts tot maximaal één jaar mee. Inbouwspost nodig

b. Toepassingen van de schijnwerper buiten
Deze lampen kunnen zowel voor commerciële als voor residentiële doeleinden dienen:

Ten eerste worden ze gebruikt voor veiligheidsverlichting in woningen. Ze vormen een aanvulling op de beveiligingssystemen in huis door het leveren van koel en sterk licht, waardoor de nokken duidelijke beelden kunnen opnemen.
Grote steden gebruiken deze lampen ook voor het verlichten van openbare plaatsen, zoals wegen en parken.
Een andere belangrijke toepassing van deze lamp is het leveren van binnenverlichting, vooral in stadions. Ze zorgen voor krachtig licht, bijna als een dag, waardoor het publiek en de spelers gemakkelijk te zien zijn.
Ook grote industrieën gebruiken dit type verlichting om een veilige werkomgeving te bieden aan hun werknemers.
Schijnwerpers kunnen ook worden gebruikt voor sfeerverlichting, vooral in musea.
Beste Flood Light Bulbs & Recensies
Als u op zoek bent naar helder licht dat minder energie verbruikt dan een halogeenlamp, dan is een Flood Light uw beste kans. Er zijn veel belangrijke parameters waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van een schijnwerperlicht, zoals stralingshoek, wattage, Kelvin-temperatuur, lumenbereik, enz. Voor een leek kan het meten van deze parameters echter een moeilijke taak zijn. We hebben daarom besloten om de 10 meest populaire schijnwerpers te herzien om het gemakkelijker te maken voor u om een beslissing te nemen.

1. 1. Philips LED-Dimbare BR40 Zachte witte schijnwerperlamp
Ik heb deze lampen gekocht ter vervanging van de gloeilampen die ik vroeger in mijn badkamer had. Door het vochtgehalte gingen de meeste lampen in een paar dagen uit en ik was het beu om elke derde week nieuwe te moeten kopen. Ik kocht deze lamp van Philips omdat ik had gehoord dat LED-lampen een langere levensduur hebben. Het is al 5 maanden geleden en het vocht is niet succesvol geweest in het maken van een impact.

Koop op Amazon

Profs:

De bollen hebben een Kelvin bereik van 2200-2700K en een hoge kleurweergave-index, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in bijna alle delen van uw huis. Op dit moment gebruik ik ze in mijn badkamer en woonkamer, ze verlichten de twee ruimtes zeer goed.
Koppel deze lamp met een krachtige LED-schakelaar en u zult beseffen dat hij tot bijna 0% kan dimmen. Dit is een van de beste eigenschappen van deze lamp. Wanneer je andere LED-lampen gebruikt, straalt het midden van de lamp nog steeds een helder licht uit, zelfs na het dimmen. Dit is niet het geval bij de Philips LED Dimmable BR40.
Van LED-lampen is ook bekend dat ze een constante werveling veroorzaken, vooral als ze gedimd zijn. Dit is nogal irritant als je een filmavond hebt of gewoon probeert rustig te slapen. Deze lamp van Philips maakt bijna geen geluid.
Hij flikkert ook niet.
Nadelen:

Als ik moet pikken, was de enige oplichterij die ik vond dat het uitgezonden licht meer aan de geelachtige kant van het spectrum was. Als je van daglicht of fel blauw licht houdt, is deze lamp niet voor jou.
2. 2. Sunco Lighting PAR38 Outdoor LED-lamp
Ik wilde de lichten in mijn achtertuin vervangen en dus was ik op zoek naar breedspringende schijnwerpers. Dankzij digitale marketingtechnieken en onbeperkte toegang tot mijn browsergeschiedenis heeft Sunco zijn product aan mij getoond op een website waar ik aan het browsen was en heb ik twee pakketten besteld. Hoewel deze lampen me niet onder de indruk hebben gemaakt, heb ik er ook geen spijt van dat ik ze heb gekocht.

Om te beginnen hebben deze lampen een brede stralingshoek en dus zal de ruimte die ze verlichten gelijkmatig oplichten. Dit is een groot voordeel, vooral als u deze lampen buitenshuis gebruikt.
Hun lichtopbrengst is indrukwekkend. Ik heb andere PAR38-lampen gebruikt en ik kan met zekerheid zeggen dat deze lampen veel beter zijn dan andere PAR38-lampen – ze hebben een prachtig rendement en ze verbruiken veel minder energie.
Ik vond de kleur van deze lampen persoonlijk ook mooi.

3. 3. LOHAS Smart LED Color changing Flood Light Bulb Review
Ik was erg onder de indruk toen de verkoper van het Home Depot mij de verschillende kenmerken van deze slimme lamp belichtte. Ik was ook in twee gedachten over het kopen van het als alles wat glitters zijn niet altijd goud. Maar toen de verkoper de garantiekaart van een jaar oplichtte, was ik ervan overtuigd.

Het coolste kenmerk van deze lamp is dat hij reageert op stembesturing. U kunt Google Home of Amazon Alexa gebruiken om de lamp aan en uit te schakelen. U kunt ook de kleur en de helderheid van de lamp aanpassen via deze virtuele assistenten.
Stel je voor dat je een avondje gaat drinken. U wilt er zeker van zijn dat de lampjes branden als u terugkomt, maar u wilt ze ook niet urenlang laten branden. De LOHAS smart LED-lampen lossen dit probleem op. Het kan worden ingepland om aan en uit te gaan wanneer u dat wilt. Om dit te kunnen doen, moet u echter wel een app downloaden.
De verlichting kan ook met een afstandsbediening worden bediend. Dit is een handige functie, vooral wanneer u zich lui voelt.
U kunt de lichtkleur en de temperatuur aanpassen aan uw stemming. Het licht biedt 8 verschillende lichtstanden om aan uw verschillende behoeften te voldoen.
Nadelen:

De app die gebruikt wordt om deze lampen te bedienen is een app van een derde partij en is vrij moeilijk te gebruiken. Het bedrijf moet echt werken aan de app en deze gebruiksvriendelijker maken.
4. 4. Hyperikon PAR38 LED-schijnwerper – Beste voor de keuken
Ik was op zoek naar vervanging van de gloeilampen in mijn open keuken die die taak van het koken ellendig maakten. Een vriend raadde me de Hyperikon PAR 38 LED-lamp aan en ik besloot een pakje te bestellen. Hier is mijn ervaring tot nu toe.

De lamp wordt geleverd met 5 jaar garantie. Als de lamp het niet doet, kunt u contact opnemen met het bedrijf en zij zullen u een nieuwe lamp toesturen. Dit is bij mij gebeurd en ik ben blij met de uitgebreide klantenservice.
Gele lampen hebben de neiging om me lui te maken en blauwe lampen zijn absoluut verblindend. Het warme witte licht dat deze lamp uitstraalt is perfect voor mijn keuken.
Ik had van enkele vrienden gehoord dat inbouwverlichting vaak wat vertragingstijd heeft. Dit is niet het geval met deze Hyperikon-lamp – hij gaat meteen aan.
Deze lampen kunnen op vochtige plaatsen gebruikt worden, wat een groot voordeel is.
Nadelen:

Ik heb het probleem van de spookstroom ervaren. Als het licht uitgaat, gaat het niet helemaal uit. Ik nam contact op met het bedrijf en zij vroegen mij om mijn huidige schakelaar te vervangen door een LED-compatibele schakelaar. Ik deed wat ik moest doen en de verlichting begon goed te werken.
3 van de 8 lampen die ik in mijn keuken heb geïnstalleerd, werken niet meer. Het bedrijf heeft vervangende lampen gestuurd, maar dit had niet mogen gebeuren.
5. SANSI A21 Outdoor Flood LED Bulb Review – Best 200 tot 250W Equivalent
Ik heb de SANSI A21 22W lamp gekocht om de halogeenlampen te vervangen die ik in mijn eetkamer gebruikte. Binnen een paar dagen heb ik deze lamp verplaatst naar de veranda, omdat hij te fel was om boven de eettafel te worden geïnstalleerd.

Dit licht is perfect voor buitentoepassingen. De helderheid van 3000 lumen zal uw hele tuin gemakkelijk opfleuren. Deze indrukwekkende helderheid is ook geschikt voor het vervangen van 200 tot 250W conventionele lampen.
Ze kunnen ook in allerlei soorten armaturen passen en dus hoeft u de armaturen niet te vervangen als u al eerder gloeilampen of zelfs maïslampen gebruikte.
Ze verbruiken zeker veel minder energie. Ik heb het verschil gezien in aantallen.
Hun kleine omvang is een bijkomend voordeel
Nadelen:

Het bedrijf heeft een waarschuwing uitgevaardigd dat deze lichten niet met een dimmer mogen worden gebruikt. Dit is zeker een groot nadeel.
Ik, persoonlijk, voelde een of ander wervelend geluid. Zelfs als een licht gezoem je stoort, is dit licht niet voor jou.
Als laatste, het licht flikkert en er is een merkbare vertragingstijd.
6. Feit Electric BR 40 Dimmable LED Flood Lamp
Mijn elektriciteitsrekening werd met de dag groter en eerlijk gezegd werd ik er moe van. Toen ben ik op zoek gegaan naar energiezuinige vervangingsmogelijkheden voor mijn traditionele lampen. Naar mijn mening is dit een goed product, maar er zijn veel betere opties in de markt.

Deze lichten zijn super helder. Ik was verrast om te zien hoe goed verlicht mijn kamer aanvoelde.
Een van de extra voordelen is dat dit licht gebruikt kan worden op vochtige locaties. We zien 8 maanden regenval en jarenlang bleven de traditionele lampen het ene na het andere begeven. Deze lamp is lang bij ons gebleven.
Ik heb bijna 2 jaar geleden drie van deze lampen gekocht en alle drie de lampen werken goed. Dit is zeker een stevig product.
Nadelen:

Een van de grootste problemen met deze lamp is dat al het uitgestraalde licht via de zijkanten wordt uitgestraald. Dus ook al beweert het bedrijf dat dit een ideaal inbouwlicht is, dat is het eigenlijk niet.

7. 7. Bioluz Brightest BR 40 Exterior Flood Light Bulb
Mensen denken dat ik geobsedeerd ben door LED-lampen en daar ben ik het mee eens. Ik ben klaar met gloeilampen en halogenen en ik ben blij dat we met succes naar het tijdperk van de LED-lampen zijn gegaan