Veel voorkomende fouten bij het kopen van buitenmeubilair

Veel voorkomende fouten bij het kopen van buitenmeubilair
We zijn al in maart, de lente zou om de hoek moeten komen, maar het ‘Beest uit het Oosten’ geeft het gevoel dat het een stuk milder weer is.

Dat gezegd hebbende, het voelt als de perfecte tijd om een post te doen die veel van de buitenmeubilair kopen fouten die we maken benadrukt.

Zet dit buiten voordat het weer beter wordt. Voordat we beginnen na te denken over verbeteringen in de tuin. Maak je klaar om nieuwe tuinmeubelen te kopen.

Ik weet niet zeker of het mijn leeftijd is, maar het oude cliché van de tijd vliegen is zeker waar. Hoewel ik niet zeker weet of ik de laatste tijd wel genoeg lol heb gehad, is het allemaal werk. Echter, Kerstmis voelt slechts als een paar weken geleden, niet als een paar maanden geleden.

Wat ik wel weet is dat als de lente wel besluit om te ‘springen’, we in de tijd van het jaar komen waarin we naar onze tuinen gaan kijken en denken dat ze een beetje TLC nodig hebben.

Die kans op een BBQ kan niet te ver weg zijn, en als we vrienden en familie uitnodigen, dan moet de tuin er goed uitzien.

Alice Tafel met Maria Stoelen
Het kopen van onze Alice Table with Mary Chairs zou zeker niet een van de meest voorkomende fouten bij het kopen van buitenmeubilair zijn! Ze hebben ook een zitmeubelen gamma.

Ik heb zelf in de herfst van vorig jaar een aantal oude dekken gescheurd. Mijn schuld, ik had het niet onderhouden. Dus we moeten gaan nadenken over wat we daar doen. Leistenen is onze voorkeur op dit moment. Ik wacht gewoon tot de dingen wat milder (en droger) worden voordat ik die aanpakt.

Als die klus geklaard is, zal het wat nieuw tuinmeubilair zijn om op die nieuwe patio te plaatsen. En ik kan niet voor onze concurrenten spreken, hoewel ik er vrij zeker van ben dat dit ook zo zal zijn, de verkoop van tuinmeubilair is intrinsiek verbonden met het Britse weer.

Als de zon schijnt zullen we aanzienlijk meer verkopen dan wanneer het grijs en ellendig is. Ja, vanuit het oogpunt van de consument kun je in het laagseizoen een koopje doen, maar we verkopen niet langer bestaande stijlen, kleuren, enz.

Als u op trend wilt zijn, de nieuwste technologie/features etc. wilt krijgen, dan zoekt u een aankoop in de komende 2 tot 3 maanden of zo. Op die manier zullen de nieuwste 2018 meubels op uw terras klaar zijn voor gebruik deze zomer.

Welke tijd van het jaar u ook koopt, u moet voorbereid zijn. Het niet doen van onderzoek naar de beste materialen voor het Britse klimaat bijvoorbeeld is slechts een van de meest voorkomende buitenmeubelen kopen fouten veel huiseigenaren maken.

Als consument hebben we zeker meer savvy, meer kritische over de kwaliteit van onze buitenmeubelen in de afgelopen tien jaar of zo. Maar dat gezegd hebbende, maken velen van ons nog steeds fouten. Ik weet dat ik dat heb gedaan.

Who heeft niet aan de lokale DIY superstore voor één of andere onkruidmoordenaar geknald, en naar huis met een rotan openluchtreeks of dergelijke teruggekeerd dat werd verminderd om te ontruimen? Misschien ben ik dat wel?

Die rotan set duurde trouwens ongeveer 2 jaar. Het zag er eerst geweldig uit. Eindigden allemaal gespleten op de hoeken van het afblazen van de tuin elke keer als er een licht briesje stond. Het was alleen geschikt voor het lokale recyclingcentrum.

De meest voorkomende buitenmeubelen in het Verenigd Koninkrijk kopen fouten
Het punt dat ik probeer te maken, is dat als je van plan bent om nieuwe buitenmeubelen te kopen, koop dan niet alleen de eerste set die je opvalt.

Doe een beetje onderzoek. Denk aan alle factoren waarmee je rekening moet houden. Doe een geïnformeerde aankoop.

En om u te helpen, heeft het Lazy Susan team onze ervaring gebundeld om de meest voorkomende fouten bij de aankoop van buitenmeubilair onder de aandacht te brengen.

Winkelen
Ik denk dat dit geldt voor elke grote aankoop van tickets, maar het wordt zo vaak over het hoofd gezien in onze business. Om een of andere reden zouden we niet dromen van het kopen van een nieuwe bank op impuls, maar buitenmeubelsets, hebben velen van ons gedaan.

Mijn advies is om altijd te shoppen. En niet alleen voor de beste prijs. Ja, natuurlijk is de prijs belangrijk, maar er zijn nog een heleboel andere factoren waar je aan moet denken.

Bijvoorbeeld het verkrijgen van de beste maat of vorm van de tafel die op uw terras past. Het krijgen van de juiste stijl om uw huis/tuin/patio etc. te complimenteren. Het krijgen van meubels die passen bij de manier waarop u uw buitenruimte gebruikt. Ik kan doorgaan, maar je krijgt het idee.

Het winkelen zal vragen beantwoorden waarvan je niet eens wist dat je ze had. Het zal je helpen om het buitenmeubilair te vinden dat perfect is voor jou en de ruimte die je hebt. En het belangrijkste is dat het niet in een van de onderstaande subrubrieken valt.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je onderzoek te doen. Je zou kunnen denken dat dit hetzelfde is als rondkijken, maar ik raad je aan om wat dieper te graven.

Ontdek de voor- en nadelen van verschillende materialen voor buitenmeubilair. De voor- en nadelen van verschillende soorten buitenmeubilair.

In de toonaangevende woon- en tuintijdschriften/websites staan regelmatig artikelen die ingaan op de nieuwste stijlen, wat werkt, wat is hot etc.

Het grote aantal klanten dat ons foto’s stuurt van hun nieuwe Lazy Susan buitenmeubilair in situ illustreert dit verder, en is voor mij een geweldige manier om echt te laten zien wat je krijgt. Onaangeroerde, echte foto’s van onze meubelen.

Voordat u online koopt, moet u weten dat u bij een gerenommeerde bron koopt. We hebben dit in veel meer detail behandeld in onze recente Safe shopping online met Lazy Susan post.

Zorg ervoor dat u het artikel leest, want in dat artikel is uitgebreid ingegaan op de vraag hoe we u kunnen helpen uw eventuele angst voor veilig online winkelen voor buitenmeubilair weg te nemen.

Denk aan de grootte
Het kopen van te grote of te kleine meubels is waarschijnlijk de meest voorkomende aankoopfout die we allemaal maken.

En allemaal maken we het. Zowel binnen als buiten onze huizen.

De sleutel is om een set te kopen die past in de patio ruimte die u beschikbaar heeft, maar een die u nog steeds genoeg ruimte laat om die set te laten functioneren.

Met andere woorden, als het op de patio wordt geplaatst, heb je nog steeds genoeg ruimte om rond te lopen, stoelen uit te trekken, comfortabel te zitten enz.

Als je eindigt met een tuinmeubelset die te klein is, dan is het vast niet zo erg als een tuinmeubelset die niet past. Het kan zijn dat je andere dingen moet toevoegen om de ruimte te vullen, planten etc, misschien meer meubilair.

Maar te groot? U komt terug, vervangt het, struikelt erover of breidt het terras uit. Groot of klein, het betekent meestal meer uitgaven!

Voorzichtig meten
In het verlengde van de grootte, is het meten. En als je de ‘werk’ ruimte die je vrij hebt opmeet, past het bij de meubels die je wilt hebben.

Met betrekking tot de Lazy Susan tuinmeubelen wordt de benodigde ruimte in het onderstaande schema geïllustreerd.

Als algemene vuistregel raden wij u aan om voor een stoel niet minder dan 75 cm aan elke kant van de tafel weg te laten trekken en comfortabel te gebruiken.

Een voorbeeld van hoe een 8-persoons ovale tuintafelset van 210 x 150 cm er uit zou zien is in dit diagram weergegeven, maar hetzelfde principe geldt ongeacht de vorm van de tafel.

Als u door de maataanbevelingen heen met een medewerker wilt spreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het kan vooral verontrustend zijn als u weinig ruimte heeft om mee te spelen, maar we helpen u graag met het vinden van de juiste maat set die past bij de ruimte die u heeft.

Lazy Susan Afmetingen voor een tuintafel van 210 x 150 cm
Lazy Susan Afmetingen voor een tuintafel van 210 x 150 cm

Lees de kleine letters
Wanneer u online winkelt is het van vitaal belang dat u op de hoogte bent van het restitutie- of retourbeleid, en dat dit beleid eerlijk is.

Mensen als eBay en Amazon hebben gedetailleerde klachten- of geschillenprocedures voor het geval er iets misgaat. Je koopt van foto’s, er is een element van vertrouwen bij betrokken.

Daarom zijn onze getuigenissen bij Lazy Susan zo belangrijk. Ze zijn van echte klanten, ze valideren wat we zeggen over ons meubilair.

Maar als je niet gelukkig bent. Je moet weten dat je terug kunt komen, vrijuit.

Bij Lazy Susan of het beleid wordt duidelijk uiteengezet in de rubriek Levering & Retouren van onze belangrijkste winkelwebsite.

We hebben ook een scala aan procedures en garanties, om ervoor te zorgen dat het kopen bij ons eenvoudig en probleemloos verloopt:

Prijsbelofte

De Lazy Susan Furniture Price Promise is om elke meubelprijs te evenaren die precies hetzelfde is als de onze. Wij vragen om een bewijs van het aanbod, evenals foto’s om te laten zien dat het precies hetzelfde is als ons product.

Garantie

Zelfs na uw aankoop bij Lazy Susan zijn we trots op onze after-sales service; we bieden een garantie van 12 maanden op al onze meubelen in het zeldzame geval van een ontwerp of productiegerelateerde schade na uw aankoop.

Een jaar garantie

Als relatief klein bedrijf binnen de meubelindustrie zijn wij in staat om de kwaliteit van onze producten en de klantenservice gedurende het gehele inkoopproces nauwlettend te bewaken.

Om onze reputatie als betrouwbaar, klantgericht bedrijf te behouden, bieden wij alle klanten een garantie van 1 jaar op al onze meubelen in het zeldzame geval dat er problemen zijn met het ontwerp of de productie.

Garantie

Vul gewoon ons garantieformulier in om uw 12 maanden Lazy Susan garantie te ontvangen.

Zodra het formulier is ingevuld, worden uw gegevens toegevoegd aan onze speciale garantiedatabase en wordt uw aankoop 12 maanden na de levering gedekt. Dit is inclusief eventuele structurele schade en natuurlijk voorkomende lakschade.

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten kunt u, als u niet tevreden bent met de producten of de service, ons gewoon bellen en met een van de Lazy Susan-teams spreken.

We zijn open van maandag tot en met vrijdag, kantooruren zijn van 9 tot 17 uur. We zijn altijd bereid om met u te praten over uw eventuele zorgen. We willen er zeker van zijn dat u 100% tevreden bent met uw Lazy Susan meubilair.

Ja, we maken fouten, we zijn alleen maar mensen, maar zoals onze klantgetuigenissen illustreren, zijn we volledig toegewijd aan service en zijn we trots op de klanttevredenheid en de kwaliteit van onze producten.